Arber Zaimi

Posts Tagged ‘A. Rée’

mbase

In Vjersha on 30 Mars, 2012 at 02:23

Nudo (autoportret), 1923 - Anita Rée

mesazh i vonë, mëngjes i vonuar

lumturi e vonuar

e lumtur e lumtur e lumtur

asaj i humbasin do shkronja nëpër çarçafë,

nëpër çarçafët e ndotur me spermën e tjetërkujt

 

po, është shumë ngrohtë, dhe zgjimi

gjithnjë është shumë i dashurueshëm

kështu ish ajo, edhe shumë e lumtur

edhe shumë e lumtur edhe shumë

edhe

 

s’ka telefon, s’ka kartë, imagjino një javë e

zhytyr n’alkool edhe e bërë qull në verë

të kuqe. veç kësaj, ti kurrë s’do ëndërrosh më për të.

Ajo është e thjeshtë, ajo mund të ëndërrohet ne një

Ëndërr të vogël Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Reklama