Arber Zaimi

Posts Tagged ‘Magritte’

Vallë mos je zbehur prej mërzisë

In Përkthime, Vjersha on 1 Gusht, 2015 at 13:49

Vallë mos je zbehur prej mërzisë

Së ngjitjes gjer në qiell e vështrimit përmbi dhe,

Kah endesh pa bashkudhëtar

Mes yjesh që janë lindur tjetërsi,

E gjithë duke ndërruar, si një sy i palumtur

Që s’gjen objekt të vlerë për qëndrueshmëri?

P.B. Shelley

Les grande voyages, 1926, Rene Magritte

Les grande voyages, 1926, Rene Magritte

Reklama